Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (2024)

Als je op zoek bent naar een elektrische vouwfiets waarmee je sneller dan gemiddeld bent, zoek dan niet verder in dit artikel.We zullen het hebben over de tien beste elektrische vouwfietsen. Deze vouwfiets is ongeveer net zo snel als je kunt krijgen en is ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken. Je hebt slechts een paar seconden nodig om de fiets op te zetten en je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer of snelrijden, dus laten we aan de slag gaan.

Top 1 DYU D3F elektrische fiets

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (1)

Elektrische mini-opvouwbare e-bike van 14 inch. Deze elektrische fiets is een geweldige manier om te pendelen of te verkennen. Deze fiets is 14 inch groot en kan worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen. Deze elektrische fiets heeft een bereik van 30 tot 60 km per oplaadbeurt in trapondersteuningsmodus, waardoor hij perfect is voor korte of lange ritten. De opvouwbare e-bike is gemakkelijk op te vouwen en te vervoeren en is licht van gewicht en eenvoudig op te zetten met een maximale topsnelheid van 15.Met een snelheid van 8 km per uur is deze e-bike snel en efficiënt, waardoor hij perfect is voor zowel stadsforensen als fietsers. De vouwfiets kan worden ingeklapt en is gemakkelijk mee te nemen in de winkel, waardoor hij de perfecte keuze is voor onderweg.

Deze opvouwbare e-bike heeft een batterijvermogen van 36 volt en 10 ampère en kan in slechts 30 seconden worden opgevouwen, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Deze 14 inch mini elektrische fiets is perfect voor de kleine budgetfietser. Deze opvouwbare e-bike heeft een 36 volt 10 ampère lithium-ion accu waarmee je dankzij het lcd-scherm en de batterijniveau-indicator urenlang plezier zult hebben. Deze fiets is eenvoudig te bedienen en laat je weten hoeveel kracht je nog in de accu hebt. Deze e-bike is opvouwbaar voor eenvoudig transport en wordt geleverd met een zadel en stuur voor een comfortabele rit op deze opvouwbare elektrische fiets. Het biedt koplampen met een hoge helderheid die u veilig door de duisternis leiden.

Deze fiets is perfect voor degenen die een e-bike willen met koplampen met hoge helderheid, zodat je met deze fiets veilig in het donker kunt navigeren, de weg vooruit kunt zien en mogelijke ongelukken kunt voorkomen.De duurzame e-bike is ontworpen met een comfortabel zitje, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Deze mini-elektrische fiets is ontworpen met zeer duurzame vacuümbanden voor superieure stabiliteit van de fiets. De fiets heeft ook een ontwerp dat bestand is tegen explosies, zodat je met gemak elk terrein kunt berijden, met schijfremmen voor en achter. Deze e-bike is gemakkelijk op te vouwen en Of u nu op zoek bent naar een gemakkelijke rit of een duurzame fiets die de stad aankan, de d3f is de perfecte keuze voor u.

Koop DYU D3F:https://dyucycle.com/products/dyu-small-electric-bike-d3f

Top 2 AOSTIRMOTOR

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (2)

De volgende op onze lijst is een AOSTIRMOTOR opvouwbare elektrische fiets. Dit is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een elektrische fiets die de klus met hoge snelheid aankan. Deze vouwfiets heeft een borstelloze motor van 500 watt, waardoor hij gemakkelijk te berijden is.Het heeft ook een sterke drijvende kracht, zodat u voldoende tijd kunt vrijmaken voor uw werk.Deze opvouwbare elektrische fiets wordt geleverd met een lange levensduur en een verwijderbare 36 volt lithiumbatterij van 13 ampère die een snelheid tot 40 km per uur ondersteunt en u kunt een afstand van 30 tot 35 km per rit afleggen.De oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer vier tot zes uur en dankzij de functie voor maximale afstand kunt u gemakkelijk uw weg vinden.

De elektrische fiets is perfect voor gevorderde fietsers die met gemak van het buitenleven willen genieten, met zijn 866 lcd-scherm en shimano buitenste 7 versnellingen. Deze elektrische fiets is een uitstekende keuze voor mensen die onderweg de binnenstad willen verkennen.De opvouwbare elektrische fiets is perfect voor rijders die modderige waterspatten willen vermijden tijdens het rijden in het park of gaan kamperen met een strak, modern ontwerp. Deze opvouwbare elektrische fiets kan jou en je fiets beschermen tegen plassen en vuil terwijl je de wereld verkent met 20.4 inch dikke banden en schijfrem voor en achter. Het zal je beschermen tegen alle weersomstandigheden.Je kunt in de sneeuw over het strand rijden of naar een hoger niveau tillen met dit opvouwbare ontwerp van de volgende generatie.Dat is ontworpen voor de meeste fietsen.Dit is de perfecte opvouwbare elektrische fiets voor iedereen die hem onderweg gemakkelijk en handig wil gebruiken.Dankzij dit kleine, lichtgewicht frame en stuur kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.Het lichte en sterke opvouwbare frame van aluminiumlegering maakt het gemakkelijk om mee te nemen en kan gemakkelijk in elk voertuig worden opgeborgen.

Top 3 Swagtron EB7plus

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (3)

De derde op onze lijst is Swagtron EB7 plus. De EB7 plus is in elke zin van het woord een echte upgrade van zijn voorganger. Deze elektrische woon-werkfiets wordt geleverd met het veelzijdige versnellingssysteem met 7 versnellingen voor echte efficiëntie met meerdere versnellingen.Het is het lichte, nauwkeurige en consistente schakelen dat rijders verwachten van een fiets en de eb7 plus

levert een duimknop voor snel schakelen waarmee je eenvoudig naar hogere versnellingen kunt schakelen voor nauwkeuriger schakelen met behulp van de sti-hendels. En rij met vertrouwen verder, deze fiets met trapondersteuning heeft een actieradius van slechts 30 kilometer op één acculading, met een capaciteit tot 18 kilometer.Rijd 10 km per uur en overwin hellingen van 25 graden, dus

Je kunt genieten van het woon-werkverkeer of school, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de batterij bijna leeg is of leegraakt.Bovendien heeft hij de perfecte maat voor iedereen die deze fiets wil uitproberen in de achtertuin of tijdens een strandvakantie. De eb7 elite plus opvouwbare elektrische fiets is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en handige manier om zich te verplaatsen. Wordt geleverd met een lithium-ionbatterij van 36 volt die in drie tot vier uur wordt opgeladen en binnen enkele uren weer klaar is voor gebruik. Bovendien kunt u een extra batterij pakken en deze als reserve bewaren wanneer u deze nodig heeft. Met het sleutelbeveiligde compartiment en de beschermde batterij kunt u er zeker van zijn dat uw batterij veilig is tegen vuil en spatten.De elektrische fiets is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verbeterde achtervering en woon-werkverkeer in de stad met 16 inch wielen en een verbeterde achtervering. Deze elektrische woon-werkfiets rijdt prachtig en krijgt de ultieme remkracht met deze elektrische opvouwbare fiets. Met dubbele schijfremmen kan hij elk terrein aan.Met gemak en een sterk veervermogen, kunt u gemakkelijk de beste trapprestaties uit deze fiets halen.Er zit ook een jaar garantie op.

Top 4 Juiced Bikes-scrambler

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (4)

De Scrambler zou gemakkelijk een wedstrijd voor de meest innovatieve en stijlvolle elektrische crossmotor hebben gewonnen als die er was.


De Scrambler is verkrijgbaar in een Camp- en City-model, beide gebouwd op ons toonaangevende 52V-batterijplatform en een aangepaste 750W-motor, en is het ultieme e-bike-avonturenvoertuig. De CampScrambler is uitgerust met knobbelige banden voor avonturen op de weg en off-road, terwijl de CityScrambler magnetische wielen en straatbanden biedt voor onderhoudsarme stedelijke verkenningen. Van hier naar daar reizen was nog nooit zo leuk en zag er nog nooit zo goed uit.

Top 5 SUPER73-RX

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (5)

De RX beschikt over alle iconische kenmerken van de SUPER73, het krachtige aandrijfsysteem uit de R-serie, samen met verbeterde remmen en volledig instelbare dubbele ophanging, waardoor de RX ons topmodel is.

De SUPER73 is een krachtige elektrische motorfiets waarvoor geen rijbewijs, verzekering of registratie vereist is. Alle fietsen worden geleverd met een accu die u eenvoudig kunt opladen via elk standaard 110V-stopcontact. Bij dit model is de accu verwijderbaar met een sleutel, waardoor je zowel thuis als tussen de ritten gemakkelijk kunt opladen.


Top6EMOVE RoadRunner

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (6)

Het rijden op de EMOVE Roadrunner kan verslavend zijn. Het is geen e-bike – hij is zoveel beter. Onze vlaggenschip elektrische scooter heeft een opvallend, uniek ontwerp dat vorm en functionaliteit levert. Met dubbele naafmotoren en een 48V 26.Met een verwijderbare Dynavolt-batterij van 1 Ah, biedt de Roadrunner u een bereik van maximaal 85 km. Hij heeft een stoel van traagschuim, een verstelbaar stuur en een duimgaspedaal, zodat u comfortabel tot 55 km/uur kunt rijden. Met verbeteringen ten opzichte van het prototype tot het huidige model, wordt de RoadRunner elektrische scooter geleverd met een grotere (breder en langer) en zachtere stoel, een voorspatbord en een langer achterspatbord van koolstofvezel, enkele/dubbele motormodi, langere voetsteunen en Xtech hydraulische remmen. , een helderdere koplamp en richtingaanwijzers achter. Er is nog nooit zo’n zittende scooter geweest.

Top 7 Rad Power RadMini

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (7)

De RadMini 4 is een 20" opvouwbare elektrische fiets met brede banden. Het heeft een maximale snelheid van 25 km/uur. De fiets heeft zeven versnellingen en vijf trapondersteuningsniveaus. De standaard is verstelbaar en stevig. De fiets wordt geleverd met een bel, cadanssensor en ergonomische handvatten. Het LCD-scherm is eenvoudig te bedienen dankzij het eenvoudige scherm met achtergrondverlichting. De fiets is slechts in één maat verkrijgbaar.

Top 8 Gocycle G4

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (8)

De uit drie modellen bestaande Generation Four-familie (G4, G4i en G4i+) is uitgerust met een nieuwe G4drive™-elektromotor, een geheel nieuw middenframe van koolstofvezel, een enkelzijdige voorvork van koolstofvezel en een volledig geïntegreerde USB-poort om onderweg uw telefoon op te laden, nieuwe krachtige MotoGP-geïnspireerde banden en energiezuinige Bluetooth, voor een verbeterde Gocycle App-connectiviteit.

Top 9 Brompton M6L elektrisch

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (9)

Als je eenmaal onder de knie hebt, beloont de Brompton M6L Electric je met veelzijdige prestaties, met drie niveaus van trapondersteuning die zijn ontworpen voor verschillende rijders en hellingen. Gelukkig hoef je de assistentiemodus niet vooraf toe te wijzen, omdat dit onderweg kan worden gedaan, maar het is niet het meest intuïtieve systeem.

Top 10 Stern Vektron Q9

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (10)

De Vektron Q9 biedt een unieke benadering van frameontwerp. Met een telescopische zadelpen en verstelbare stuurpen is hij geschikt voor rijders van 1,20 tot 1,80 meter. Een fiets die bij iedereen past.

Top 10 beste mini-opvouwbare elektrische fietsen in 2022 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6028

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.