Modieuze tankini's online bestellen (2024)

Vind je een bikini te weinig, maar een badpak te veel stof? Een tankini bestaande uit een bikinibroekje en een top die de buik bedekt, is de perfecte mix van een bikini en een badpak. In de fijne snitten van de tankini geniet je van de voordelen van een traditioneel badpak en kun je toch wat huid laten zien. Dit mooie kledingstuk past bij elk type vrouw, omdat het vrouwelijke silhouetten mooi benadrukt en probleemgebieden perfect verbergt. Bij MADELEINE vind je een uitgebreide selectie dames-tankini's, zodat je trouw kunt blijven aan je persoonlijke stijl, zelfs op vakantie. Want een modebewuste dame toont haar elegantie ook in badkleding.

Tankini-tops voor vrouwelijke rondingen

Het is interessant hoe de juiste badkleding het vrouwelijk lichaam op een voordelige manier kan laten zien. De tankini is hierin echt een talent: de langere top in een licht uitlopende A-vorm verbergt kleine bobbeltjes moeiteloos, vooral als het een losjes gesneden oversized tankini-top is. Tops met beugels en opwindende details, zoals franjes en ruches, effectieve draperieën en grote patronen, flatteren het figuur en leiden af van kleine probleemzones.

Voor dames met een grote buste zijn eenvoudige tankini-tops in één kleur ideaal: varianten in donkere kleuren, zoals zwart of grijs, laten een grote buste optisch kleiner lijken. Een volledigere figuur profiteert van het klassieke zwart, zelfs als het gaat om het bikinibroekje: zo wordt de aandacht van de kijker snel naar flatterende gebieden geleid. Als alternatief kan ook een geïntegreerde rok een goede keuze zijn.

Tankini's voor slanke dames

Ook slankere dames met een kleinere cupmaat vinden bij MADELEINE verleidelijke modellen met ingebouwde push-upvullingen: de push-up tankini tilt de buste iets op en zorgt zo voor een perfect decolleté. Bandeau-tops, met of zonder bandjes, tonen je schouders, nek en rug mooi. Ook triangel-tops, die met een smal bandje in de nek worden vastgemaakt, vergroten optisch de buste, vooral als de verbinding tussen de cups lager zit. Zulke halterneck tankini's bieden ook veel comfort en ondersteuning.

Dames die hun benen optisch willen verlengen, kiezen graag voor bikinibroekjes met een hoge beenuitsnijding. Bikinibroekjes zijn vooral geschikt voor dames met lange benen; ze zien er jeugdig en pittig uit, maar zorgen er ook voor dat je je helemaal op je gemak voelt. Afhankelijk van je stemming kun je je tankini-top iets hoger dragen om wat huid te laten zien of aansluiten bij de taille van het broekje, zodat optisch een mooie eenheid ontstaat.

Spannende kleuren en vrouwelijke snitten

Afhankelijk van je persoonlijke smaak, huidskleur en figuurlijke behoeften kun je tweedelige badkleding kiezen in verschillende vormen en kleuren. Liefhebbers van klassieke modellen kunnen het proberen met effen stukken in koningsblauw of tijdloos zwart. Frisse, levendige kleuren zoals koraal, zand, lagune of zachtgroen zorgen ervoor dat je tussen strandzand en zee niet over het hoofd wordt gezien. Nog zomerser wordt het met opvallende bloemenprints, nog spannender met een dierenprint in reptiel-look.
De zijdeachtig glanzende materialen passen zich als een tweede huid perfect aan je lichaam aan. Hoogwaardige stoffen zorgen voor een aangenaam draagcomfort, terwijl de eersteklas afwerking zorgt voor een unieke pasvorm. Je hebt bewegingsvrijheid en bent toch iets meer bedekt dan in een bikini. Een model in corsetvorm, met een plakrand op de rug en vormgevend materiaal aan de voorkant, benadrukt de vrouwelijke vorm. Een licht gerimpeld bustedeel, zachte cups en ingebouwde beugels vormen het perfecte decolleté en een elegante draperie-effect op glanzend materiaal zorgt voor een vloeiende taille. Je laat je aantrekkelijk zien in een topkini met flatterende middenlopende plooien en afneembare bandjes.

Tankini's voor dames op de juiste manier combineren

Met hoogwaardige accessoires kun je stijlvolle accenten toevoegen aan je verleidelijke tweedelige outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van sierlijke sandaaltjes in felle kleuren of in de trendy metallic-look? Hou je van badkleding met speelse bloemenprints? Een bloem in je haar of achter je oor ziet er romantisch en ondeugend uit en geeft je zin in een heerlijke zomerse co*cktail. Met een oversized zonnebril en een grote zonnehoed geef je je strandoutfit een boost en creëer je een unieke diva-look.
Wil je voor een strandwandeling wat minder huid laten zien of jezelf beschermen tegen de middagzon, ga dan voor een luchtige sjaal of een licht doorschijnende maxijurk. Met een kleurrijk op elkaar afgestemd badpak breng je elegantie en glamour op je huid. Tankini's zijn veelzijdig in hun functionaliteit en pasvorm, bijvoorbeeld ook als geschikte topvervanging bij een spijkerbroek of rok. Of je nu in het water zwemt, aan de zwembadbar zit of over de boulevard loopt - laat je gevoel voor stijl zien, zelfs in je welverdiende vrije tijd! Bij MADELEINE vind je stijlvolle tankini's voor elk figuurtype en geweldige accessoires die je favoriete kledingstuk verlevendigen en modieus maken.

Tankini's - strandkleding om je prettig in te voelen

Bikini of badpak - voor de modebewuste dame beslist geen gemakkelijke vraag. Met een tankini-set sla je niet alleen de gulden middenweg in. Je creëert een compleet nieuwe look die de voordelen van beide badmodestijlen perfect combineert. Maak met meerdere bikinibroekjes en tankini-tops talloze strandoutfits.

Het snel drogende stretchmateriaal van de badkleding gemaakt van polyamide, elastaan en polyester zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt. Ervaar de veelzijdigheid van elegante tankini's in de MADELEINE online winkel. Of het nu effen is, met een allover-print of een subtiel patroon: hier vindt elke dame de tankini-set die haar type benadrukt en bij haar stijl past. Voor elk lichaamstype is er iets te vinden. Plan je volgende zomervakantie en kijk vooraf bij MADELEINE voor je nieuwe stijlvolle favoriet!

Modieuze tankini's online bestellen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5374

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.